sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Talvilomaa odotellessa

Nopeastipa tämä talvi kuluu. Osaston koulutuspäivät olivat ja menivät. Osanottajia olisi saanut olla enemmänkin, mutta kokeilu, että päivät olisivat perjantai ja lauantai, ei varmaan ollut ihan hyvä. Perjantaina on vaikeaa todennäköisesti ainakin osalle porukasta päästä töiden puolesta. Muutoin varsinkin perjantaipäivä oli oikein onnistunut, paikkaa lukuun ottamatta. Me palelimme tosi kovin. Minäkin sain sitten flunssan heti alkuviikosta, joka tosin on nyt jo menossa ohi.
Perjantaina tutustuimme uuteen sopimussihteeriin, Mia Suomiseen, hän on tullut helmikuun alussa kaupan sopimusyksikköön. Mia alkaa hoitaa meidänkin asioita nyt, kun Anja Kärkkäinen on edelleen sairauslomalla, ainakin huhtikuun loppuun asti.
Piirien kevätkokoukset ovat parhaillaan menossa, toivotaan niihin runsasta osanottoa. Kokouksistahan aina saa tietoa, mitkä asiat ovat kulloinkin ajankohtaisia.
Vastailkaapa osaston sivulla olevaan kyselyyn jaostojen tarpeellisuudesta. Asia on tuotava osaston kevätkokoukselle Kuopioon.
Myös osaston uudet säännöt tulevat Kuopion kokouksen käsiteltäväksi.
Niin, kirjoitin otsikoksi "talvilomaa odotellessa". Monilla se on varmaan piakkoin alkamassa, ellei jo pidettykin. Nythän niillä, jotka ovat olleet 15 vuotta samassa työpaikassa, on talvilomaa yhdeksän päivää. Itse pidän lomani viikoilla 9-10. Aloitan keskellä viikkoa ja lopetan keskellä viikkoa. Olemme koko perheen voimin lähdössä Rukalle hiihtämään. Me mieheni kanssa tosin menemme vähän myöhemmin ja tulemme pois myös vähän myöhemmin.
Loman odotusta vain kaikille!
Seija