torstai 10. maaliskuuta 2011

MAALISKUU JO MAATA NÄYTTÄÄ!

Niin muistan sanonnan lapsuudestani, että maaliskuussa alkaisivat lumet jo sulamaan. Ei nyt ainakaan vielä siltä näytä, mutta onhan maaliskuuta vielä runsaasti jäljellä.
Saa nähdä, riittääkö maaliskuu siihen, että meidän työehtosopimus saataisiin aikaiseksi. Sopimushan on irtisanottu, koska palkankorotuksista ei päästy yksimielisyyteen. Nyt sitten käydään neuvotteluja myös tekstiasioista.
Viime viikon perjantaina oli sitten se meidän piirien puheenjohtajien koulutuspäivä. Puheenjohtajia oli kahdeksasta eri piiristä, sekä johtokunnan jäseniä lisäksi. Mielestäni päivä oli antoisa, opimme kaikki jotain uutta. Oman osioni kalvot tullaan laittamaan nettisivuillemme, josta ne ovat kaikkien luettavissa.
Torstaina olin Härmän Kuntokeskuksessa meidän Aslak-kuntoutujien palaverissa. Oli tosi mielenkiintoinen. Huomasin, että paljon samoja ongelmia kuin omalla työpaikallani, on myös muilla työpaikoilla. Kuntoutujat pitivät tosi tärkeänä sitä, että kuntoutuksessa saa paljon vertaistukea.
Seuraava Aslak-kuntoutus alkaa toukokuussa, taaskaan eivät kaikki halukkaat kuntoutukseen sopineet. Niinpä nyt sitten taas tullaan hakemaan kuntoutuskurssia osaston jäsenille.
Olen sairauslomalla loppuviikon, tuli kylki selän puolelta tosi kipeäksi. Lienenkö hiihtänyt liikaa, vai mistä tuli. Toivottavasti parantuu, ettei talvilomani mene "pilalle" tämän vuoksi. Lääkäri tosin lupaili, ettei se monta päivää kestäisi.
Tapaamisiin Seija

Ei kommentteja: